Over ons

Nano Elements is een joint-venture bestaande uit drie bedrijven die een gedeelde ondernemersgeest en een sterke betrokkenheid bij duurzaamheid hebben. Samen hebben we een missie om de levensduur van producten en materialen te verlengen, het rendement te verhogen en een positieve bijdrage te leveren aan de ecologische voetafdruk. We zijn gepassioneerd over het creëren van oplossingen die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook praktisch en effectief zijn voor consumenten en bedrijven.

Bij Nano Elements richten we ons op het leveren van hoogwaardige producten voor uw huis en tuin, zonnepanelen en industriële vloeren. We begrijpen dat mensen steeds meer belang hechten aan duurzaamheid en dat ze streven naar producten die niet alleen duurzaam zijn, maar ook voldoen aan de hoogste normen van prestaties en kwaliteit. Wij werken op basis van geavanceerde nanotechnologie om producten te creëren die efficiënt en effectief zijn in het vervullen van hun functie, terwijl ze tegelijkertijd de impact op het milieu minimaliseren. Al onze producten zijn vrij van schadelijke chemicaliën of gevaarlijke stoffen en voldoen aan de nieuwste milieu en duurzaamheidseisen.

 

 

 

 


Nog niet overtuigd? Dit zeggen anderen!

13 juli 2023

“The Nano Elements floor cleaner works excellently; dirt is easily removed. After applying the Nano Elements floor protector on my floor, it’s clear that my floor gets less dirty quickly. Any spots are easily wiped away with a microfiber cloth.”

21 mei 2024
De afgelopen periode heb ik de Nano Elements Solar uitvoerig getest en gemonitord op onze zonnepanelen.
Ik kan concluderen dat mijn panelen, na het behandelen met Nano Elements Solar, geen rendementsverlies opleveren doordat vuil, fijnstof en vogeluitwerpselen zich moeilijk kunnen hechten aan de panelen.Wanneer de panelen goed geplaats zijn en gericht op het zuiden, het een zonnige dag is met hoge temperaturen er (voornamelijk tussen 13:00 en 15:00) een rendementsverhoging plaats vindt ten opzichte van de niet behandelde panelen.

Erg tevreden en ik raad Nano Elements zeker aan!

27 juni 2023

“I professionally tested Nano Elements Solar Cleaning & Protection on a large solar panel field. I have never come across such an efficient cleaning agent. Bird droppings and moss adhesion were effortlessly removed.”

Bel ons

Bereikbaar tussen 08:30 en 17:00

073-6238712

Mail ons

Gemiddeld binnen 2 uur reactie

info@nano-elements.nl

Ons aanbod

Bekijk ons productaanbod

Bekijk assortiment