Retourneren

Bij Nano Elements begrijpen we dat het soms nodig kan zijn om een bestelling te retourneren. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om dit binnen 14 dagen te doen, op voorwaarde dat de verpakking onaangebroken en onbeschadigd is. Als u wilt retourneren, volg dan alstublieft de onderstaande stappen:

Neem contact op met onze klantenservice via info@nano-elements.nl om uw retour aan te melden. In uw bericht verzoeken wij u om de volgende informatie te verstrekken:

–          Uw bestelnummer

–          De reden van de retourzending

–          Het artikelnummer

–          Geeft u de voorkeur aan terugbetaling of nalevering?

Zodra we uw bericht hebben ontvangen, zal onze klantenservice u voorzien van een retournummer en de instructies voor de retourzending. Het retournummer is essentieel voor een vlotte verwerking van uw retour. Gelieve de instructies zorgvuldig op te volgen om ervoor te zorgen dat de retourzending correct wordt verzonden en verwerkt. We raden u aan de originele verpakking te gebruiken om het artikel veilig terug te sturen.

De verzendkosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Zodra we het geretourneerde pakket hebben ontvangen en gecontroleerd, wordt het betaalde bedrag van de bestelling binnen 14 dagen teruggestort op de betaalmethode die u hebt gebruikt bij het plaatsen van de bestelling.

Let op: Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling, dient de geretourneerde verpakking in onaangebroken en onbeschadigde staat te zijn. Indien het artikel gebruikt, beschadigd of niet in de originele staat is, behouden we ons het recht voor om een gedeeltelijke terugbetaling toe te kennen, afhankelijk van de staat van het geretourneerde artikel.

Mocht u nog vragen hebben over het retourproces of andere zaken, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen u graag verder om ervoor te zorgen dat uw retour soepel wordt afgehandeld. Uw tevredenheid als klant staat bij ons voorop, en we streven ernaar om uw ervaring met Nano Elements positief en probleemloos te maken.


Nog niet overtuigd? Dit zeggen anderen!

27 juni 2023

“I professionally tested Nano Elements Solar Cleaning & Protection on a large solar panel field. I have never come across such an efficient cleaning agent. Bird droppings and moss adhesion were effortlessly removed.”

13 juli 2023

“The Nano Elements floor cleaner works excellently; dirt is easily removed. After applying the Nano Elements floor protector on my floor, it’s clear that my floor gets less dirty quickly. Any spots are easily wiped away with a microfiber cloth.”

21 mei 2024
De afgelopen periode heb ik de Nano Elements Solar uitvoerig getest en gemonitord op onze zonnepanelen.
Ik kan concluderen dat mijn panelen, na het behandelen met Nano Elements Solar, geen rendementsverlies opleveren doordat vuil, fijnstof en vogeluitwerpselen zich moeilijk kunnen hechten aan de panelen.Wanneer de panelen goed geplaats zijn en gericht op het zuiden, het een zonnige dag is met hoge temperaturen er (voornamelijk tussen 13:00 en 15:00) een rendementsverhoging plaats vindt ten opzichte van de niet behandelde panelen.

Erg tevreden en ik raad Nano Elements zeker aan!

Bel ons

Bereikbaar tussen 08:30 en 17:00

073-6238712

Mail ons

Gemiddeld binnen 2 uur reactie

info@nano-elements.nl

Ons aanbod

Bekijk ons productaanbod

Bekijk assortiment